Våre søsterselskaper

Sammen med våre søsterselskaper kan vi tilby et bredt sortiment av produkter og tjenester til on- og offshore. 

Sipro AS leverer produkter til olje- og industrisektoren. De produserer og monterer løsninger etter dine behov med høy kvalitet og kompetanse. I eget verksted i Horten har de blant annet maskiner for laserskjæring og vannskjæring. Sipro arbeider hovedsakelig innen syrefast og rustfritt stål. Sipro er ISO 9001 sertifisert og er godkjent lærebedrift. 

SIAS Industri & Offshore sender arbeidsledere og personell over hele verden for å bygge, teste og vedlikeholde hydrauliske anlegg. I tillegg til dette har de erfarne mekanikere, arbeidsledere og servicearbeidere til både on- og offshore markedet. De driver også med montasje innenfor byggebransjen, og tar oppdrag innenfor maskinering, sveising og andre mekaniske oppgaver. “I SIAS Industri & Offshore fokuserer vi på kvalitet i alle ledd. Dette fokuserer vi på helt fra våre leverandører, til ferdigstillelse av arbeidet.” 

SIAS Uni Stål holder til i Stokke, Sandefjord, kun noen få meter fra E18. De har ca 30 ansatte. Med eget verksted og lakkeringsverksted produserer de blant annet trapper, rekkverk og konstruktivt stål. De har egen montasjeavdelingen og egen kranbil. SIAS Uni Stål er CE godkjent og er godkjent lærebedrift. 

Felles for alle selskapene er at vi skal være den foretrukne leverandør, og vi strekker oss langt for at våre kunder skal få en god opplevelse.

LOKALER

SIAS AS
Nedre vei 8, bygg 15
3183 Horten

FØLG OSS

Levert av Ascentia AS