Her ser du et utvalg av våre ferdigstilte prosjekter.

SIAS leverer mye innen stål og metall, alt i fra blomsterpotter og skilt, til stålkonstruksjoner, trapper og rekkverk. Her ser du et utvalg av noen av våre ferdigstilte prosjekter. 

Dronningensgate

Vi produserte og monterte 2stk portaler til Dronningengate i Oslo. Portalene er pulverlakkert hvite. Det ble senere montert lys til portalene som skal lyse opp gaten. 

Tomtebrygga

Tomtebrygga har blitt et lekkert bygg bestående av både hotell og leiligheter. Vi har blant annet levert franske balkonger, glassrekkverk til balkonger, spilerekkverk og glassrekkverk innendørs. 

Jobbintro

Lekker blomsterpotte i cortenstål og skilter laget for Jobbintro i Horten. Skiltene er skjært ut av vårt søsterselskap Sipro AS. 

Solum vanntårn

Vindeltrapp med forhøyet rekkverk og dør levert til Solum vanntårn. Trappen er galvanisert og har sklisikre trinn. 

She Lies

“She Lies” er designet av den italienske kunstneren Monica Bonvicini, og er en del av dekorasjonen til Operaen. Det 16 meter høye “isfjellet” av stål og glass er produsert og satt sammen av SIAS under overoppsyn fra Kunst i offentlige rom (Koro).

Utemiljø – corten

Kantlister til bed, trapp i terreng og vannspeil laget for kunde. Cortenstål gir utemiljøet et rustikt og robust uttrykk. 

Ormsund buffersone

Ormsund buffersone stod klar våren 2019. Vi leverte blant annet stupebrett, badetrapper, stål til bryggene og stål til parkour. Badetrapper og stupebrett er først galvanisert før det er pulverlakkert i ønsket farge. 

Sydskogen skole

Sydskogen skole stod høsten 2019 klar som Norges første svanemerkede skole. Vi har levert og montert konstruksjonsstålet. 

Munch Brygge

Munch Brygge har blitt et moderne leilighetsbygg på bryggekanten ved siden av Nytt Munchmuseum og Tomtebrygga. Vi har levert glassrekkverk utendørs og baldakiner. 

Fjell, Drammen

Galvanisert trapp med gittertrinn og rekkverk produsert for borettslag. 

Drøbaksbadet

Til Drøbaksbadet leverte vi blant annet ståltrapper og rekkverk innvendig. Utvendig har har vi blant annet levert leidere, syrefast rekkverk, glassrekkverk og glassbaldakiner.  Vi har også kledd fasaden med lakkerte strekkmetallplater av aluminium. Fasaden til trafohuset har vi kledd med strekkmetallplater av cortenstål. 

Milla Boutique

Til Milla Boutique på Aker Brygge leverte vi sort lakkert trapp med spilerekkverk. Trappen er tegnet og produsert etter mål. 

RS Tunet

Skilter laget for RS Noatun Horten. 

Aker Brygge

Til en kontorbygning på Aker Brygge produserte og monterte vi trapper, bruer og glassrekkverk med rustfri dobbel håndløper. 

Åsgården skole

Til Åsgården skole i Vestfold har vi levert forhøyelse av rustfritt spilerekkverk innvendig, og forhøyelse av galvaniser spilerekkverk utendørs. Utvendig spilerekkverk er kledd med plexiglass på innsiden. 

Hakkasan

For Ling Ling Hakkasan restaurant på Aker Brygge forlenget vi heissjakten innvendig med 1 etasje. Vi leverte også galvanisert trapp med sentervange i bue til utvendig bruk med rifletrinn og spilerekkverk.  

ASIA Aker Brygge

Tøft og unikt rekkverk spesiallaget for Restaurant ASIA Aker Brygge, Oslo. 

Danske Bank

Lekker spesialdesignet trapp i bue med glassrekkverk laget for Danske Bank på Aker Brygge, Oslo. 

Dikeveien

Til Europris sitt nye hovedkontor i Dikeveien, Fredrikstad, leverte vi glassrekkverk, lakkert spilerekkverk og rustfrie håndløpere. 

LHL Klinikkene Gardermoen

Til LHL Klinikkene Gardermoen leverte vi blant annet glassrekkverk innendørs, og trapper og rekkverk ute. 

Akers Mek Restaurant

Til Akers Mek restaurant på Aker Brygge leverte vi trapper og flattjernsspilerekkverk. Spilerekkverket er owatrolbehandlet for å få den tøffe, mørke overflaten. På enkelte partier er det montert glass på innsiden av spilerekkverket for å sikre fallende gjenstander. Det er montert enkel rustfri håndløper i trapp. Vi har også levert bærende konstruksjoner, søyler og bjelker. 

Den Norske Opera

Til Den Norske Opera i Bjørvika har Sias blant annet utført innvendige stålarbeider, trapper og rekkverk. Vi leverte stålkonstruksjonen til hovedtrappen i atriet. Trappen ble senere kledd med eik, og vi monterte rustfri håndløpere. Utvendig på fasaden leverte vi syrefaste håndløpere og rekkverk. Det er også Sias som har laget “She Lies” som flyter i havnebassenget utenfor Operaen. 

Verket Moss

Til Verket Moss leverte vi blant annet franske balkonger og innvendig spilerekkverk. 

LOKALER

SIAS AS
Nedre vei 8, bygg 15
3183 Horten

FØLG OSS

Levert av Ascentia AS