Her ser du et utvalg av våre pågående prosjekter.

For tiden har SIAS mange spennende pågående prosjekter. Vi arbeider blant annet på Nytt Nasjonalmuseum, leverer franske balkonger til Horten Indre Havneby og utfører diverse servicearbeid på Kongeskipet. Her ser du et utvalg av våre pågående prosjekter. 

Det nye Munchmuseet

Til Det nye Munchmuseet som bygges i Bjørvika leverer vi blant annet sekundærstål, stålkonstruksjoner og omramminger. 

Nytt Nasjonalmuseum

Til Nytt Nasjonalmuseum i Oslo er vi stolt leverandør av blant annet trapper, rekkverk, messinghåndløpere, messingrister og gangbaner i tekniske rom. 

Horten Indre Havneby

Horten Indre Havn transformeres nå til en attraktiv, ny bydel. Byggingen av første byggetrinn med 51 leiligheter er i gang. Vi leverer blant annet galvanisert og lakkert spilerekkverk til balkonger og takterrasse, og franske balkonger. Vi leverer også 2stk ståltrapper med gittertrinn utvendig. Innvendig leverer vi lakkerte spilerekkverk og dobbel håndløper til trapp. 

Campus Ås

Til Campus Ås, det nye veterinærbygget, leverer vi blant annet platekledning av trapper, vindusbeslag, døromramminger og stålkonstruksjoner. 

Norled

Norleds båter som går fra Oslo til Nesodden bygges om til batterielektrisk drift, de går i dag på flytende naturgass. MS “Kongen” og MS “Dronningen” er ferdig, mens arbeidet på MS “Prinsen” pågår nå. 

Kongeskipet

Hvert år blir Kongeskipet lagt i dokk i Horten for service. Sias utfører diverse servicearbeid, utskifting av stålplater, klinking mm. 

Fjell skole

Vi produserer og monterer dobbel håndløper til Fjell skole i Drammen. Håndløperen er laget i sort stål som vi har owatrolbehandlet. I tillegg leverer vi blant annet utvendige trapper. 

Sykkelstativ

Lekre sykkelstativ som vi lager for et borettslag på Fornebu. Fuglene er laserskjært. Stativene lakkeres i ønsket farge. 

Nexans Skagerrak

På Nexans Skagerrak utfører vi seafastening og diverse reparasjoner. 

Toppåsen skole

Til Toppåsen barneskole i Oslo produserte og monterte vi spilerekkverk, håndløpere og rustfrie hjørnebeslag. Spilerekkverk og håndløpere ble pulverlakkert etter kundens ønske. 

Nordvoll skole

Til Nordvoll skole i Oslo leverer vi blant annet sykkelstativer, rister, galvaniserte søyler og port til sykkelskur, og rustfri håndløpere innvendig og utvendig. 

Sande Gamle Prestegård

Til Sande Gamle Prestegård leverer vi galvaniserte rømningstrapper med gittertrinn og dør. 

LOKALER

SIAS AS
Nedre vei 8, bygg 15
3183 Horten

FØLG OSS

Levert av Ascentia AS