Skip to main content

PROSJEKTER

Her ser du et utvalg av våre prosjekter.

For tiden har SIAS mange spennende prosjekter, her ser du et utvalg. 

Verket Moss

Til Verket Moss leverte vi blant annet franske balkonger og innvendig spilerekkverk. 

Pressens hus

Vinhylle med glassholdere over bar for Lohne og Lauritzsen.

Rådhusgata 9

Heissjakt og trapp i 9 etg. Som er montert opp gjennom gamle tregulv for AF Gruppen. Store utfordringer med inntransport av trappen i bygget.

Sumo Restaurant Karl Johans Gate

Sumo Trapp levert med glassrekkverk og håndløpere i rustfritt stål. Vannspeil levert i lakkert stål med sanafil innvendig.

Gullsmed Thune Stortingsgata 6

Levert trapp og rekkverk i glass og håndløper i messing til Gullsmed Thune Stortingsgata 6.

Den Norske Opera

Til Den Norske Opera i Bjørvika har Sias blant annet utført innvendige stålarbeider, trapper og rekkverk. Vi leverte stålkonstruksjonen til hovedtrappen i atriet. Trappen ble senere kledd med eik, og vi monterte rustfri håndløpere. Utvendig på fasaden leverte vi syrefaste håndløpere og rekkverk. Det er også Sias som har laget “She Lies” som flyter i havnebassenget utenfor Operaen. 

Det nye Munchmuseet

Til Det nye Munchmuseet som bygges i Bjørvika leverer vi blant annet sekundærstål, stålkonstruksjoner og omramminger. 

Nytt Nasjonalmuseum

Til Nytt Nasjonalmuseum i Oslo er vi stolt leverandør av blant annet trapper, rekkverk, messinghåndløpere, messingrister og gangbaner i tekniske rom. 

Horten Indre Havneby

Horten Indre Havn transformeres nå til en attraktiv, ny bydel. Byggingen av første byggetrinn med 51 leiligheter er i gang. Vi leverer blant annet galvanisert og lakkert spilerekkverk til balkonger og takterrasse, og franske balkonger. Vi leverer også 2stk ståltrapper med gittertrinn utvendig. Innvendig leverer vi lakkerte spilerekkverk og dobbel håndløper til trapp. 

Campus Ås

Til Campus Ås, det nye veterinærbygget, leverer vi blant annet platekledning av trapper, vindusbeslag, døromramminger og stålkonstruksjoner. 

Norled

Norleds båter som går fra Oslo til Nesodden bygges om til batterielektrisk drift, de går i dag på flytende naturgass. MS “Kongen” og MS “Dronningen” er ferdig, mens arbeidet på MS “Prinsen” pågår nå. 

Kongeskipet

Hvert år blir Kongeskipet lagt i dokk i Horten for service. Sias utfører diverse servicearbeid, utskifting av stålplater, klinking mm. 

Fjell skole

Vi produserer og monterer dobbel håndløper til Fjell skole i Drammen. Håndløperen er laget i sort stål som vi har owatrolbehandlet. I tillegg leverer vi blant annet utvendige trapper. 

Sykkelstativ

Lekre sykkelstativ som vi lager for et borettslag på Fornebu. Fuglene er laserskjært. Stativene lakkeres i ønsket farge. 

Nexans Skagerrak

På Nexans Skagerrak utfører vi seafastening og diverse reparasjoner. 

Toppåsen skole

Til Toppåsen barneskole i Oslo produserte og monterte vi spilerekkverk, håndløpere og rustfrie hjørnebeslag. Spilerekkverk og håndløpere ble pulverlakkert etter kundens ønske. 

Nordvoll skole

Til Nordvoll skole i Oslo leverer vi blant annet sykkelstativer, rister, galvaniserte søyler og port til sykkelskur, og rustfri håndløpere innvendig og utvendig. 

Sande Gamle Prestegård

Til Sande Gamle Prestegård leverer vi galvaniserte rømningstrapper med gittertrinn og dør. 

Dronningensgate

Vi produserte og monterte 2stk portaler til Dronningengate i Oslo. Portalene er pulverlakkert hvite. Det ble senere montert lys til portalene som skal lyse opp gaten. 

Tomtebrygga

Tomtebrygga har blitt et lekkert bygg bestående av både hotell og leiligheter. Vi har blant annet levert franske balkonger, glassrekkverk til balkonger, spilerekkverk og glassrekkverk innendørs. 

Jobbintro

Lekker blomsterpotte i cortenstål og skilter laget for Jobbintro i Horten. Skiltene er skjært ut av vårt søsterselskap Sipro AS. 

Solum vanntårn

Vindeltrapp med forhøyet rekkverk og dør levert til Solum vanntårn. Trappen er galvanisert og har sklisikre trinn. 

She Lies

“She Lies” er designet av den italienske kunstneren Monica Bonvicini, og er en del av dekorasjonen til Operaen. Det 16 meter høye “isfjellet” av stål og glass er produsert og satt sammen av SIAS under overoppsyn fra Kunst i offentlige rom (Koro).

Utemiljø – corten

Kantlister til bed, trapp i terreng og vannspeil laget for kunde. Cortenstål gir utemiljøet et rustikt og robust uttrykk. 

Ormsund buffersone

Ormsund buffersone stod klar våren 2019. Vi leverte blant annet stupebrett, badetrapper, stål til bryggene og stål til parkour. Badetrapper og stupebrett er først galvanisert før det er pulverlakkert i ønsket farge. 

Sydskogen skole

Sydskogen skole stod høsten 2019 klar som Norges første svanemerkede skole. Vi har levert og montert konstruksjonsstålet. 

Munch Brygge

Munch Brygge har blitt et moderne leilighetsbygg på bryggekanten ved siden av Nytt Munchmuseum og Tomtebrygga. Vi har levert glassrekkverk utendørs og baldakiner. 

Fjell, Drammen

Galvanisert trapp med gittertrinn og rekkverk produsert for borettslag. 

Drøbaksbadet

Til Drøbaksbadet leverte vi blant annet ståltrapper og rekkverk innvendig. Utvendig har har vi blant annet levert leidere, syrefast rekkverk, glassrekkverk og glassbaldakiner.  Vi har også kledd fasaden med lakkerte strekkmetallplater av aluminium. Fasaden til trafohuset har vi kledd med strekkmetallplater av cortenstål. 

Milla Boutique

Til Milla Boutique på Aker Brygge leverte vi sort lakkert trapp med spilerekkverk. Trappen er tegnet og produsert etter mål. 

RS Tunet

Skilter laget for RS Noatun Horten. 

Aker Brygge

Til en kontorbygning på Aker Brygge produserte og monterte vi trapper, bruer og glassrekkverk med rustfri dobbel håndløper. 

Åsgården skole

Til Åsgården skole i Vestfold har vi levert forhøyelse av rustfritt spilerekkverk innvendig, og forhøyelse av galvaniser spilerekkverk utendørs. Utvendig spilerekkverk er kledd med plexiglass på innsiden. 

Hakkasan

For Ling Ling Hakkasan restaurant på Aker Brygge forlenget vi heissjakten innvendig med 1 etasje. Vi leverte også galvanisert trapp med sentervange i bue til utvendig bruk med rifletrinn og spilerekkverk.  

ASIA Aker Brygge

Tøft og unikt rekkverk spesiallaget for Restaurant ASIA Aker Brygge, Oslo. 

Danske Bank

Lekker spesialdesignet trapp i bue med glassrekkverk laget for Danske Bank på Aker Brygge, Oslo. 

Dikeveien

Til Europris sitt nye hovedkontor i Dikeveien, Fredrikstad, leverte vi glassrekkverk, lakkert spilerekkverk og rustfrie håndløpere. 

LHL Klinikkene Gardermoen

Til LHL Klinikkene Gardermoen leverte vi blant annet glassrekkverk innendørs, og trapper og rekkverk ute. 

Akers Mek Restaurant

Til Akers Mek restaurant på Aker Brygge leverte vi trapper og flattjernsspilerekkverk. Spilerekkverket er owatrolbehandlet for å få den tøffe, mørke overflaten. På enkelte partier er det montert glass på innsiden av spilerekkverket for å sikre fallende gjenstander. Det er montert enkel rustfri håndløper i trapp. Vi har også levert bærende konstruksjoner, søyler og bjelker. 

Kontakt oss om ditt prosjekt.